En pålitlig partner för alla tider i livet

Stockholms Medicus är en modern specialistklinik på bästa adress i Stockholm. Företaget grundades i början på 2000-talet då kliniken såg dagens ljus på anrika Sophiahemmet i Stockholm. Genom åren har verksamheten vuxit och idag hittar du Stockholms Medicus i livsstilsgallerian Mood där vi erbjuder allt inom estetisk plastikkirurgi, injektionsbehandlingar och Sveriges kanske största utbud av medicinska- och kosmetiska hudbehandlingar.

I våra nybyggda, stilfulla och ändamålsenliga lokaler lovar vi en vårdupplevelse utöver det vanliga, en varm och välkomnade miljö med en touch av guldkant och en palett med trygga behandlingar som hjälper dig hålla jämna steg med ditt åldrande.

Våra tjänster riktar sig till kvinnor och män som värnar om sitt utseende, vill få professionell hjälp att förbättra eller se bättre ut och uppskattar naturliga behandlingsresultat med kort återhämningstid.

Klinikens kvalitetsarbete, att ständigt bli bättre baseras på managementfilosofin Kaizen, att dagligen uppmärksamma och ifrågasätta våra rutiner för att bli säkrare, bli bättre, bli mer kostnadseffektiva och samtidigt minska vår miljöpåverkan.

Enligt samma filosofi värderar och formar vi klinikens gärningar, att lämna så små ekologiska fotavtryck som möjligt med ett tydligt fokus på ekologiska, naturliga men ändå effektiva behandlingsmetoder.

Drygt 90 % av våra behandlingar är helt fria från kemiska tillsatser eller skadliga biverkningar.

Hos oss stödjer du cancerforskningen när du köper någon av våra tjänster, du har alltid möjligheten att finansiera ditt köp med 24 månaders räntefri månadsfaktura och samtidigt som vårt lojalitetsprogram börja ticka pengar redan från första kronan – för varje tusenlapp får du återbäring vid årets slut.

Välkommen att läsa om våra behandlingar eller boka ett personligt möte för vårt individuella förslag till dig.

Modern klinik mitt i Stockholm

Kontakta oss