Enkelt fräsch med enkla injektionsbehandlingar

Vill du se snygg ut för din ålder och hålla jämna steg med ditt åldrande men vill inte opererar dig? Kanske är du inte i behov att föryngra utan hellre vill förfina? Med Stockholms Medicus får du drygt 15 års erfarenhet av injektionsbehandlingar som tar bort rynkor, reducerar slapp hud, fuktbombar huden inifrån, stimulerar hårväxt och gör huden mjuk och elastisk. I så stor utsträckning som möjligt arbetar vi med helt ekologiska injektionsmetoder för att undvika främmande tillsatser i din hud och kropp. En injektionsbehandling är en medicinsk skönhetsbehandling som innebär att man injicerar egna fettceller eller ett läkemedelklassat ämne i huden i syfte att förbättra utseendet.

Bland våra helt naturliga injektionsbehandlingar kan du välja på Carboxy Therapy, mirakelgasen som tar bort mörka ringar under ögonen och reducerar hudbristningar, PRP Plasma Jel™ som ökar hudens volym och tar bort fina linjer, Biotin B7 som stimulerar din hårväxt, mesoterapi med vitamincocktails och bröstförstoring med antingen steril vatten eller kroppseget fett.

Behandlingar med fillers, botox och andra injektionsmetoder är också bland de mest populära ieftersom de går snabbt att utföra, för att du ser snabbt resultat och för att resultatet ofta har lång hållbarhet. Dessutom är resultatet efter en injektionsbehandling ofta reversibelt till skillnad mot kirurgiska ingrepp, är du inte nöjd försvinner resultatet över tid. De flesta injektionsbehandlingar har dessutom väldigt kort återhämtningstid och kostar en bråkdel av en plastikoperation.

I vår dagliga verksamhet erbjuder vi traditionella hudfillers från erkända varumärken för läppförstoring, Botox för att ta bort rynkor, svettningar och värk, injektionsbehandlingar för att ta bort dubbelhakor med Belkyra, trådlyft för att ta bort lös och saggig hud med Silhoutte Soft Lift och åderbråcksbehandlingar med skleroterapi.

Med micro needling-metoden StimuNeedle kan vi i kombination med hyaluronsyra behandla både färska och gamla acneärr och med glutationsdropp kan vi tona ner och bleka din hudfärg.

Bland de vanligaste områdena som vi behandlar med injektioner är läppar, panna, kråksparkar och bekymmersrynkor, konturering av kinder och haka samt hud på händer, decolletage och ansikte som behöver ökad volym och elasticitet.

Boka din rådgivningstid för vår exakta rekommendation eller läs mer enligt nedan.

Vad som är avgörande för dig, att du tycker att du ser äldre ut än vad du känner dig är såklart individuellt – medan män transplanterar hår och tar bort rynkor med botox är det inte ovanligt att kvinnor gör diskreta ansiktslyft, fyller på läpparna med volym som försvunnit eller tar bort ytliga kärl och pigment med IPL eller fraktionerad laser.

Oavsett vad som bekymrar dig är vi försiktigt optimistiska – vi vi kan hjälpa dig oavsett om det handlar om en enklare behandling eller ett smärre plastikkirurgiskt ingrepp.

Boka tid direkt eller läs mer om våra olika ingrepp i menyn

Kontaktformulär | Skicka ett meddelande

  Adressuppgifter

  Adress:
  Smedjegatan 18, 131 54 Sickla Vårdhuset Curanten Plan 6

  Telefon:
  08-218 518

  Sociala medier: