Vi hjälper dig med betalningen helt räntefritt

När du kommer till oss för rådgivning är det lika naturligt för oss att diskutera ditt projekt som att berätta om vår fantastiskta finansieringslösning.

Förutom att kunna betala din behandling hos oss med marknadens vanligaste betalkort, med American Express, med Swish eller kontanter har du dessutom möjligheten att ansöka om vår räntefria månadsfaktura.

Genom att använda vår räntefria månadsfaktura kan du finansiera köp upp till 100 000 och med så lång återbetalningstid som 84 månader. Du kan närsomhelst välja att återbetala en större summa, avsluta krediten helt eller förlänga kredittiden om du behöver större frihet.

Vi ger dig ekonomiska muskler på några minuter

Det är enkelt att ansöka om vår månadsfaktura och du får snabbt besked – på bara några minuter har du pengarna på ett konto om allt är i sin ordning och klart att använda direkt. Uppfyller du alla kriterier behövs heller någon säkerhet för lånet men du får gärna registrera en medsökanden om det behövs.

Snabba pengar i 60 dagar helt gratis

Du har alltid upp till 60 dagars gratis kredit från ditt inköpsdatum, du kan alltså välja att använda vår ränte-och avgiftsfria delbetalning i 60 dagar helt utan uppläggningsavgift, helt utan administrationsavgift och helt utan ränta.

Kostnadsfri ansökan

Är du intresserad av vår månadsfaktura ansöker du i samband med ditt besök hos oss. Det enda du behöver är giltig identitetshandling.  Din ansökan behandlas konfidentiellt och godkänd ansökan är beviljad i 30 dagar – du behöver alltså inte utnyttja vårt erbjudande om du inte vill.

Vår ansökan kommer heller inte att ligga dig till last om du vill söka annan kredit för annat ändamål.

Med Stockholms Medicus finansieringslösning får du helt enkelt tillfälliga ekonomiska muskler.