Bröstförstoring med vattenbaserad bröstfiller

Vill du ändra form eller storlek på dina bröst men känner dig osäker på vilken storlek som kan passa just dig? Känner du dig osäker på om du verkligen vågar opereras? Är du rädd för att bli nedsövd? Undrar du hur dina bröst kommer att se ut efter en bröstoperation?

Våra behandlingar med vattenbaserad filler ger dig både snyggare bröst och större självförtroende – tack vare vår vattenbaserade filler gör vi det möjligt att förstora dina bröst utan operation och utan ärrvävnader.

Bestäm storlek när du behandlas

Vid förundersökningen hjälper vid dig att prova ut just din storlek men är du trots allt osäker kan du senare, under behandlingen själv bestämma – du är vaken under själva behandlingen och får då chansen att påverka ditt slutresultat 🙂

Olika stora bröst

För dig som besväras av ojämnt stora bröst finns möjligheten att endast korrigera ett (1) bröst, det finns alltså inget tvång att förstora båda brösten om du endast vill korrigera ditt ena brösts storlek..

Unikt patent baserad på vatten

Tack vare den unika fillern bestående av en hydrofilisk gel sammansatt av 98 % sterilt vatten i kombination med en patenterad korslänkning av helt ofarliga biopolymerer har vi möjlighet att förstora dina bröst utan några sidoeffekter. Vår klass III-godkända filler uppfyller således samma säkerhetskrav som ett modernt silikonimplantat.

Exempelvis hjälper behandlingen dig som önskar få en byst, hjälper dig som önskar få en litet större byst, hjälper dig som förlorat volymen i dina bröst efter graviditet samt även dig som passerat 55 år att få tillbaka både volym och form…helt utan operation. Att “ålder bara är en siffra på ett papper” stämmer bra överens med vår behandling – så länge du är pigg, frisk och inte besväras av några hälsovådliga åkommor är du välkommen från den dag du fyllt 18 tills hur länge som helst!

Enkel bröstförstoring

Målet med att förstora brösten med vår bröstfiller är således att skapa både volym och form med möjligheten att slippa operation, helt utan behov av narkos, helt utan behov av sjukskrivning och med ett helt naturligt slutresultat, att ingen ska kunna se eller känna att du har förstorat dina bröst.

Den patenterade korslänkningen erbjuder enligt dokumenterade studier så lång livslängd som upp till 5 år och resultatet lämnar dig en helt naturlig känsla – dina bröst ser ut och känns som dina bröst…fast med mer volym och utan spår av ärr.

Om du ångrar dig

Var sjätte månad finns möjlighet att komplettera din behandling, alltså att öka volymen eller ändra formen på brösten med ytterligare behandling.

Å andra sidan…har du kommit på andra tankar dig finns det närsomhelst möjlighet att ta bort bröstfillern – produkten är helt reversibel. Att ta bort bröstfillern görs på samma samma sätt som vid injektionstillfället fast tvärtom, istället för att spruta in fillern suger vi ut den istället (aspiration). Dock måste du vara medveten om att proceduren är förknippad med en kostnad och att det inte finns möjlighet att applicera bröstimplantat förrän tidigast ett (1) år senare.

Hur går det till?

Vår vattenbaserade filler iniiceras med spruta via ett enda injektionshål per bröst. Efter behandlingen anmodas du använda kompressionsplagg i minst 14 dagar. Tack vare den enkla behandlingen är sannolikheten mycket stor att du helt slipper svullnader och blåmärken, kan undvika onödiga risker som är förknippade med operation och narkos samt slipper sjukskrivning och ärrvävnader. I den bästa av världar är du tillbaka på jobbet redan dagen efter din bröstförstoring.

CE-godkänd klass III

Behandlingen fungerar på alla bröst oavsett tidigare storlek, är medicintekniskt godkänd enligt klass III (CE 2195 1820101) och helt biologiskt nedbrytbar – din kropp bryter ner gelén över tid utan vare sig risk din hälsa eller försämrad hudelasticitet.

Du behöver inte heller fundera på risker som kapselinbindningar, double bouble eller rippling – bröstfillern ger dig en naturlig känsla och ett naturligt behandlingsresultat.

Macrolane och Hyacorp?

För några år sedan drog tillverkaren Q-Med Galderma tillbaka sin bröstfiller Macrolane från marknaden. Bland annat kunde Macrolane, om den injicerats fel bilda inkapslingar i bröstvävnaden som i sin tur kunde missförstås vid mammografi eller ultraljud.

På senare år har det i Sverige introducerats en med Macrolane identisk filler, Hyacorp.

I Sverige erbjuds Hyacorp MLF 1 vilken motsvarar Macrolane VRF 20 samt Hyacorp MLF 20 vilken motsvarar Macrolane VRF 30.

Macrolane och Hyacorp tillverkas alltså på likadant sätt och uppför sig på samma sätt till skillnad från vår vattenbaserade filler som är biologiskt nedbrytbar och helt ofarlig.

Akrylamid och polyakrylamid

På marknaden förekommer vattenbaserade fillers som säger sig ha likvärdiga egenskaper och sammansättning med vår filler. Dock kan vi garantera att vår vattenbaserad filler är helt ofarlig för kroppen, biologiskt nedbrytbar och utan risk för migrering.

Vår filler är dessutom CE-godkänd och den enda som inte baserar sin korslänkning på vare sig akrylamid eller polyakrylamid.

Vilken storlek?

Beroende på ditt bröst anatomi finns möjlighet att förstora bröstet med upp till 2,0 dl (200 cc) per behandlingstillfälle och med möjlighet att förändra och lägga till ytterligare volym var sjätte månad genom ny behandling.

BOKA TID FÖR KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Anmäl dig nu och få kostnadsfri rådgivning (helt förutsättningslöst).
Vi har tid att erbjuda dig det där lilla extra, lyssna på dina frågor och bjuda på gott kaffe. Under konsultationen kommer du få svar på dina frågor samtidigt som vi kommer att visa dig vilka möjligheter som finns för dig att förbättra din livskvalitet.  

  Stockholm Medicus AB
  4.7
  Baserat på 67 recensioner
  powered by Google
  Natanael Sundh
  Natanael Sundh
  10:42 17 Mar 20
  Mycket professionellt och vänligt bemötande. Serviceinriktat och prisvärt. Rekommenderar starkt!
  Andrea Kollberg
  Andrea Kollberg
  16:07 26 Nov 19
  Supertrevligt på Sthlm Medicus. Elin är hur snäll och trevlig som helst. Jag var där för någon månad sedan och skulle lasra bort ett födelsemärke på kinden och de har råkat missa en del av födelsemärket. Kontaktade dom och dom hjälpte mig utan problem snabbt och smidigt. Rekommenderar verkligen!
  Anneli Roslund
  Anneli Roslund
  11:45 18 Nov 19
  Fick hjälp av Elin med att ta bort tre födelsemärken, varav ett i ansiktet. Redan efter två veckor ser man knapps att det funnits något där. Otoligt proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera Stockholm Medicus.vänligenAnneli
  Louise Era
  Louise Era
  16:24 01 Oct 19
  Kliniken har bra hygienisk standard,jag var här och tog bort några födelsemärken med laser,bedövning med tandläkarbedövning finns för den som vill ha så att man slipper ha ont(om man är känslig som jag).Resultatet blev som förväntat och jag är nöjd ! Skulle definitivt kunna komma tillbaka för fler behandlingar.
  Jess S
  Jess S
  09:00 09 Apr 19
  I was recommended Stockholm Medicus from a friend who spoke highly of the clininc and the staff. Magnus and Maria were a pleasure to deal with as well as the surgeon and other staff, I am so glad I choose this clinic. From the first consultation to the after care from surgery, I was totally looked after and with such warmth. Thanks so much for everything. I have never looked and felt so good!
  Se alla recensioner

  Snabbfakta

  Pris: 1,0 dl (50 cc per bröst) Sek 24 000

  Pris: 1,0 dl (50 cc per bröst) Sek 24 000

  Pris 3,0 dl (150 cc per bröst) Sek 40 000 

  Pris 4,0 dl (200 cc per bröst) Sek 48 000

   

  Behandlingstid från: 60 minuter

  Återhämtningstid: 0 – 2 dagar

  Sjukskrivning: Nej

  Vardagsmotion: Ja

   

   

  Vi hjälper dig med betalningen helt räntefritt

  När du kommer till oss för rådgivning är det lika naturligt för oss att diskutera ditt projekt som att berätta om vår fantastiskta finansieringslösning.

  Förutom att kunna betala din behandling hos oss med marknadens vanligaste betalkort, med American Express, med Swish eller kontanter har du dessutom möjligheten att ansöka om vår räntefria månadsfaktura.

  Genom att använda vår räntefria månadsfaktura kan du finansiera köp upp till 100 000 och med så lång återbetalningstid som 84 månader. Du kan närsomhelst välja att återbetala en större summa, avsluta krediten helt eller förlänga kredittiden om du behöver större frihet.

  Vi ger dig ekonomiska muskler på några minuter

  Det är enkelt att ansöka om vår månadsfaktura och du får snabbt besked – på bara några minuter har du pengarna på ett konto om allt är i sin ordning och klart att använda direkt. Uppfyller du alla kriterier behövs heller någon säkerhet för lånet men du får gärna registrera en medsökanden om det behövs.

  Snabba pengar i 60 dagar helt gratis

  Du har alltid upp till 60 dagars gratis kredit från ditt inköpsdatum, du kan alltså välja att använda vår ränte-och avgiftsfria delbetalning i 60 dagar helt utan uppläggningsavgift, helt utan administrationsavgift och helt utan ränta.

  Kostnadsfri ansökan

  Är du intresserad av vår månadsfaktura ansöker du i samband med ditt besök hos oss. Det enda du behöver är giltig identitetshandling.  Din ansökan behandlas konfidentiellt och godkänd ansökan är beviljad i 30 dagar – du behöver alltså inte utnyttja vårt erbjudande om du inte vill.

  Vår ansökan kommer heller inte att ligga dig till last om du vill söka annan kredit för annat ändamål.

  Med Stockholms Medicus finansieringslösning får du helt enkelt tillfälliga ekonomiska muskler.

  Kontakta oss idag