Rumpförstoring med fillers! (Brazilian Buttlift)

Få större rumpa utan operation

Har du provat att få fast rumpa på 5 veckor? Gjort massor med övningar för att få en större rumpa? Eller suktar du efter formen på en viss reality-stjärnas rumpa utan att nämna några namn (men det börjar på K)?

Hos oss kan du enkelt och utan operation förstora din rumpa med vattenbaserad filler.

Exakt volym även efter 6 månader

Till skillnad från rumpförstoring med fett får du med fillern exakt den volym som du betalat för.  Det betyder alltså att ingen volym försvinner som vid förflyttning av kroppseget fett då nästan 50 % av volymen som vi flyttat försvinner inom 6 månader.

10 000 squats om dagen…eller?

Enligt löpsedlar finns det tusentals maskiner och övningar som gör din rumpa snygg, gör din rumpa fast, gör din rumpa mindre, gör din rumpa större, gör din rumpa större och snyggare och fastare…men är det så enkelt?

Och alla vi andra som helt plötsligt tappat bort rumpan…som fått platta rumpor…räcker det med 10 000 squats per dag för att få den där härligt päronformade stjärten?

Större rumpa utan implantat

I många år har det i både syd och nordamerika varit en trend att förstora rumpan. Tillvägagångssätten är ofta lika varierande som priserna och tyvärr också påfallande ofta skrämmande på gränsen till farliga.

BBL med kroppseget fett

Trenden har på senare år även letat sig till Sverige där rumpförstoring företrädesvis utförs med kroppseget fett, vi flyttar fett från mage, höfter och lår för att göra rumpan större. Proceduren kan utföras både lokalt bedövad och under narkos fast ju större ingrepp (läs ju större rumpa som önskas) desto mer föredrar både du och kirurgteamet att du sover gott under sessionen.

Att förstora rumpan med kroppseget fett är dessutom ett mycket bättre alternativ än att göra rumpan större med silikonimplantat som ofta slutar med explant – implantatet tas bort för att de flyttar sig, skapar inkapslingar eller infektioner.

Större rumpa utan operation

Istället för att göra rumpan större med kroppseget fett eller med silikonimplantat kan vi erbjuda dig vår vattenbaserad filler, ett helt ofarligt alternativ och dessutom biologiskt nedbrytbart.

Genom att injicera kroppskompatibel och helt ofarlig vattenbaserad gelé kan vi utan operation göra din rumpa större, göra din platta rumpa rundare och effektivt ta bort gitarr-rumpor.

Du bestämmer själv storlek

Eftersom du slipper vara nedsövd under behandlingen kan du själv bestämma hur mycket resultat du vill få. Det betyder att din rumpas storlek bestäms av dig och inte av kirurgen! Vid förundersökningen, då vi kontrollerar din hälsa finns även möjlighet att med sizers prova ut vilken storlek som du föredrar samt vilken del på rumpan du vill förstora.

har vi även möjlighet du tar cirka 90 minuter att genomföra och utförs i lokalt bedövat tillstånd – du behöver inte oroa dig för någon operation.

Livslängd i upp till 5 år utan risker

Vår vattenbaserade filler är helt kroppskompatibel, den är alltså helt ofarlig. Fillern är baserad på drygt 98 % vatten och hålls samman med en i vården flitigt använd biopolymer. Den gynnsamma sammansättningen innebär förutom den långa livslängden på mellan 3-5 år även en ofarlig behandling – din kropps städceller kommer över tid att bryta ner fillern.

Medicintekniskt CE-godkänd klass III

Att göra rumpan större utan operation, utan narkos och utan sjukskrivning är några av de uppenbara fördelarna med vår biologiskt nedbrytbara filler. Att fillern inte försvinner lika fort som kroppseget fett och inte heller påverkas av din träning är andra faktorer som gör metoden väldigt attraktiv.

Fillern är dessutom medicintekniskt CE-godkänd enligt klass III, alltså i likhet med våra övriga bröstimplantat från Mentor och Motiva.

Macrolane och Hyacorp?

För några år sedan drog tillverkaren Q-Med Galderma tillbaka sin bröstfiller Macrolane från marknaden. Bland annat kunde Macrolane, om den injicerats fel bilda inkapslingar i bröstvävnaden som i sin tur kunde missförstås vid mammografi eller ultraljud.

På senare år har det i Sverige introducerats en med Macrolane identisk filler, Hyacorp.

I Sverige erbjuds Hyacorp MLF 1 men framförallt Hyacorp MLF 20 för brazilian butt lift och rumpförstoring.

Hyacorp MLF 20 är en direkt kopia på Macrolane VRF 30 som båda är baserade på hyaluronsyra. Varken Hyacorp MLF 20 eller Macrolane VRF 30 kan eller går att jämföra med vår vattenbaserade filler varken ur behandlingsresultat eller säkerhet.

Akrylamid och polyakrylamid

På marknaden förekommer vattenbaserade fillers som säger sig ha likvärdiga egenskaper och sammansättning med vår filler. Dock kan vi garantera att vår vattenbaserad filler är helt ofarlig för kroppen, biologiskt nedbrytbar och utan risk för migrering.

Vår filler är dessutom CE-godkänd och den enda som inte baserar sin korslänkning på vare sig akrylamid eller polyakrylamid.

Liten eller stor rumpa?

Smaken är som baken ( 🙂 ), det finns egentligen inga rätt eller fel annat än ditt tycke och våra medicinska förhållningsregler. Vid varje injektionstillfälle finns det möjlighet att injicera från 300 cc (3 dl) per sida upp till 500 cc (5 dl). Har du planer eller funderingar på ytterligare mer volym behöver du vänta 6 månader innan vi fortsätter fylla på mer volym.

Volym eller form?

Med vår filler skapar vi massor med volym i kombination med mycket lång livslängd. Med fillerns hjälp kan vi således ge platta rumpor mer volym. Du kan även förvänta dig ett visst lyft.

Snabbfakta

Pris från: 36 000 (avser 3 dl, för exakt pris klicka på prisflik)

Behandlingstid från: 60 – 120 minuter

Bedövning: Lokal, sedering eller lustgas

Återhämtningstid: 2 – 7 dagar

 

BOKA TID FÖR KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Anmäl dig nu och få kostnadsfri rådgivning (helt förutsättningslöst).
Vi har tid att erbjuda dig det där lilla extra, lyssna på dina frågor och bjuda på gott kaffe. Under konsultationen kommer du få svar på dina frågor samtidigt som vi kommer att visa dig vilka möjligheter som finns för dig att förbättra din livskvalitet.