Åtgärder med anledning av COVID-19

Du kan känna dig trygg när du bokar en tid hos oss oavsett om ditt besök avser kosmetisk kirurgi, estetiska skönhetsbehandlingar eller provtagning för Covid-19.

All vår personal har testats för Covid-19 utan tecken på smitta samtidigt som vi håller hög standard på vår personliga skyddsutrustning.

Personalen på Stockholm Medicus använder sedan tidigare både munskydd och skyddshandskar men företagets ledning har valt att även uppdatera med ansiktsvisir samt halvmasker enligt P3-klass.

Vi arbetar endast under förutsättning att vi är helt friska och vidtar extra åtgärder för att ingen smittspridning ska förekomma i våra lokaler. Alla ytor tvättas precis som vanligt flera gånger varje dag och våra instrument steriliseras i extra processer precis som vi alltid gjort.

Om du känner dig sjuk avråder vi dig att reservera tid. Har du en bokad tid sedan tidigare ber vi dig läsa igenom våra allmänna villkor extra noga.

Du är välkommen att köpa ett presentkort eller boka en tid längre fram.

Vi följer utvecklingen noga och tar myndigheternas rekommendationer på största allvar. Har du frågor kring vårt skyddsarbete är du välkommen att höra av dig till oss.

Rumpförstoring med fillers! (Brazilian Buttlift)

Få större rumpa utan operation

Har du provat att få fast rumpa på 5 veckor? Gjort massor med övningar för att få en större rumpa? Eller suktar du efter formen på en viss reality-stjärnas rumpa utan att nämna några namn (men det börjar på K)?

Hos oss kan du enkelt och utan operation förstora din rumpa med vattenbaserad filler.

Exakt volym även efter 6 månader

Till skillnad från rumpförstoring med kroppseget fett får du med fillern exakt den volym som du betalat för.  Det betyder alltså att ingen volym försvinner som vid förflyttning av kroppseget fett då nästan 50 % av volymen som vi flyttat försvinner inom 6 månader.

10 000 squats om dagen…eller?

Enligt löpsedlar finns det tusentals maskiner och övningar som gör din rumpa snygg, gör din rumpa fast, gör din rumpa mindre, gör din rumpa större, gör din rumpa större och snyggare och fastare…men är det så enkelt?

Och alla vi andra som helt plötsligt tappat bort rumpan…som fått platta rumpor…räcker det med 10 000 squats per dag för att få den där härligt päronformade stjärten?

Större rumpa utan implantat

I många år har det i både syd och nordamerika varit en trend att förstora rumpan. Tillvägagångssätten är ofta lika varierande som priserna och tyvärr också påfallande ofta skrämmande på gränsen till farliga.

BBL med kroppseget fett

Trenden har på senare år även letat sig till Sverige där rumpförstoring företrädesvis utförs med kroppseget fett, vi flyttar fett från mage, höfter och lår för att göra rumpan större. Proceduren kan utföras både lokalt bedövad och under narkos fast ju större ingrepp (läs ju större rumpa som önskas) desto mer föredrar både du och kirurgteamet att du sover gott under sessionen.

Att förstora rumpan med kroppseget fett är dessutom ett mycket bättre alternativ än att göra rumpan större med silikonimplantat som ofta slutar med explant – implantatet tas bort för att de flyttar sig, skapar inkapslingar eller infektioner.

Större rumpa utan operation

Istället för att göra rumpan större med kroppseget fett eller med silikonimplantat kan vi erbjuda dig vår vattenbaserad filler, ett helt ofarligt alternativ och dessutom biologiskt nedbrytbart.

Genom att injicera kroppskompatibel och helt ofarlig vattenbaserad gelé kan vi utan operation göra din rumpa större, göra din platta rumpa rundare och effektivt ta bort gitarr-rumpor.

Du bestämmer själv storlek

Eftersom du slipper vara nedsövd under behandlingen kan du själv bestämma hur mycket resultat du vill få. Det betyder att din rumpas storlek bestäms av dig och inte av kirurgen! Vid förundersökningen, då vi kontrollerar din hälsa finns även möjlighet att med sizers prova ut vilken storlek som du föredrar samt vilken del på rumpan du vill förstora.

har vi även möjlighet du tar cirka 90 minuter att genomföra och utförs i lokalt bedövat tillstånd – du behöver inte oroa dig för någon operation.

98 % vatten utan risk

Vår vattenbaserade filler är helt kroppskompatibel, den är alltså helt ofarlig. Fillern är baserad på drygt 98 % vatten och hålls samman med en i vården flitigt använd biopolymer. Den gynnsamma sammansättningen innebär förutom den långa livslängden på minst 5 år även en ofarlig behandling – din kropps städceller kommer över tid att bryta ner fillern.

Hur länge sitter fillern kvar?

Kliniska studier över 15 år visar att bodyfillern har en mycket lång livslängd. Mätningar visar att 50% av den vattenbaserade filler är kvar efter 37 månader och att drygt 30% fortfarande finns kvar efter 5 år. 

I genomsnitt bryts således kroppsfillern ner med en hastighet av 1,9% per månad varför vi väljer att kalla fillern för semipermanent.

Hur fungerar fillern?

 • Huvudprincipen för den vattenbaserade fillern är att integrera med vävnaden och bilda en tunn bindvävskapsel runt implantatet. När kroppen läker bildas en kapsel runt fillern, som att jämföra när kroppen läker efter operation med bröstimplantat. Denna inkapsling är helt naturlig.
 • Den tunt formade bindvävskapsel runt det injicerade materialet förhindrar risken för förflyttning och migrering.
 • När vi injicerar vår gelé identifierar kroppens T-celler preparatet som främmande celler och immunförsvaret reagerar genom att bryta ner fillern.
 • Fillern är biologiskt nedbrytbar och kan dessutom tas bort förtid genom amidhydrolys. Restprodukten utsöndras då via din urin.

Medicintekniskt godkänd klass III

Att göra rumpan större utan operation, utan narkos och utan sjukskrivning är några av de uppenbara fördelarna med vår biologiskt nedbrytbara filler. Att fillern inte försvinner lika fort som kroppseget fett och inte heller påverkas av din träning är andra faktorer som gör metoden väldigt attraktiv.

Fillern är dessutom medicintekniskt CE-godkänd enligt klass III, alltså i likhet med våra övriga bröstimplantat från Mentor och Motiva.

Macrolane och Hyacorp?

För några år sedan drog tillverkaren Q-Med Galderma tillbaka sin bröstfiller Macrolane från marknaden. Bland annat kunde Macrolane, om den injicerats fel bilda inkapslingar i bröstvävnaden som i sin tur kunde missförstås vid mammografi eller ultraljud.

På senare år har det i Sverige introducerats en med Macrolane identisk filler, Hyacorp.

I Sverige erbjuds Hyacorp MLF 1 men framförallt Hyacorp MLF 20 för brazilian butt lift och rumpförstoring.

Hyacorp MLF 20 är en direkt kopia på Macrolane VRF 30 som båda är baserade på hyaluronsyra. Varken Hyacorp MLF 20 eller Macrolane VRF 30 kan eller går att jämföra med vår vattenbaserade filler varken ur behandlingsresultat eller säkerhet.

Akrylamid och polyakrylamid

På marknaden förekommer vattenbaserade fillers som säger sig ha likvärdiga egenskaper och sammansättning med vår filler. Dock kan vi garantera att vår vattenbaserad filler är helt ofarlig för kroppen, biologiskt nedbrytbar och utan risk för migrering.

Vår filler är dessutom CE-godkänd och den enda som inte baserar sin korslänkning på vare sig akrylamid eller polyakrylamid.

Liten eller stor rumpa?

Smaken är som baken ( 🙂 ), det finns egentligen inga rätt eller fel annat än ditt tycke och våra medicinska förhållningsregler. Vid varje injektionstillfälle finns det möjlighet att injicera från 300 cc (3 dl) per sida upp till 500 cc (5 dl). Har du planer eller funderingar på ytterligare mer volym behöver du vänta 6 månader innan vi fortsätter fylla på mer volym.

Volym eller form?

Med vår filler skapar vi massor med volym i kombination med mycket lång livslängd. Med fillerns hjälp kan vi således ge platta rumpor mer volym. Du kan även förvänta dig ett visst lyft.

Snabbfakta

Prisexempel: från 48 000 (avser 4 dl för fri disposition)

Behandlingstid från: 60 – 120 minuter

Bedövning: Lokal bedövning eller lättare sedering

Återhämtningstid: 1- 2 dagar

 

BOKA TID FÖR KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Anmäl dig nu och få kostnadsfri rådgivning (helt förutsättningslöst).
Vi har tid att erbjuda dig det där lilla extra, lyssna på dina frågor och bjuda på gott kaffe. Under konsultationen kommer du få svar på dina frågor samtidigt som vi kommer att visa dig vilka möjligheter som finns för dig att förbättra din livskvalitet.

  Stockholm Medicus AB
  4.7
  Baserat på 67 recensioner
  powered by Google
  Natanael Sundh
  Natanael Sundh
  10:42 17 Mar 20
  Mycket professionellt och vänligt bemötande. Serviceinriktat och prisvärt. Rekommenderar starkt!
  Andrea Kollberg
  Andrea Kollberg
  16:07 26 Nov 19
  Supertrevligt på Sthlm Medicus. Elin är hur snäll och trevlig som helst. Jag var där för någon månad sedan och skulle lasra bort ett födelsemärke på kinden och de har råkat missa en del av födelsemärket. Kontaktade dom och dom hjälpte mig utan problem snabbt och smidigt. Rekommenderar verkligen!
  Anneli Roslund
  Anneli Roslund
  11:45 18 Nov 19
  Fick hjälp av Elin med att ta bort tre födelsemärken, varav ett i ansiktet. Redan efter två veckor ser man knapps att det funnits något där. Otoligt proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera Stockholm Medicus.vänligenAnneli
  Louise Era
  Louise Era
  16:24 01 Oct 19
  Kliniken har bra hygienisk standard,jag var här och tog bort några födelsemärken med laser,bedövning med tandläkarbedövning finns för den som vill ha så att man slipper ha ont(om man är känslig som jag).Resultatet blev som förväntat och jag är nöjd ! Skulle definitivt kunna komma tillbaka för fler behandlingar.
  Jess S
  Jess S
  09:00 09 Apr 19
  I was recommended Stockholm Medicus from a friend who spoke highly of the clininc and the staff. Magnus and Maria were a pleasure to deal with as well as the surgeon and other staff, I am so glad I choose this clinic. From the first consultation to the after care from surgery, I was totally looked after and with such warmth. Thanks so much for everything. I have never looked and felt so good!
  oksana molander
  oksana molander
  11:05 03 Apr 18
  Maria and Magnus give good service and are very professional! Always smiling and positive, ready to help you with all of your beauty needs. I am half way thru my cure of PRP hair treatments. I really feel that hairs are getting stronger and that the treatment gives very good result. I'm exited! You should try it! 🙂
  Nästa recensioner